Protocol d’emergències

IWhatsApp Image 2020-02-04 at 16.36.28Les darreres nevades que va deixar a borrasca Glòria a Vilafranca van provocar diversos danys en habitatges i naus industrials, paralitzant l’activitat del poble durant uns quants dies. Des de Compromís per Vilafranca hem estat seguint amb preocupació l’evolució de la situació i les tasques per a solucionar-la.

Amb data 24-1-2020 demanàvem la convocatòria urgent d’un plenari extraordinari, òrgan al qual correspon sol·licitar la declaració de “zona afectada per una emergència de protecció civil”. AQUEST és l’escrit adreçat a l’alcaldesa.

Malauradament el plenari específic per fer aquesta declaració no es va convocar. Sols es va incloure a un altre plenari extraordinari, amb data 30-1-2020, un punt on donar compte dels treballs realitzats a conseqüència del temporal.

Per tal de sol·licitar la declaració de “zona afectada per una emergència de protecció civil”, està prevista la presentació d’una declaració/moció conjunta de PSOE, COMPROMÍS I PP al plenari de Febrer.

Des de Compromís pensem que cal aprovar urgentment un Protocol d’emergències. L’experiència de la darrera nevada així ho requereix, ja que ha hagut manca de coordinació en les tasques de neteja, els procediments operatius són molt millorables i la valoració de riscos i danys no s’ha fet amb la urgència desitjable.

Adjuntem la MOCIÓ presentada per al proper plenari, a la qual demanem l’aprovació d’un Protocol d’emergències.

WhatsApp Image 2020-02-04 at 16.40.22

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: