Plenari de novembre

1-27503257_10156368197291435_7971597653488178381_oEl plenari de novembre, com els precedents, estava també buit de contingut:

Al punt segon es va aprovar per unanimitat l’adhesió a la Central de compres de la Diputació. A la dita decisió Compromís va assenyalar, que si bé és bo centralitzar compres i serveis per estalviar, qui farà aquest treball estarà a Castelló. Pensem que aquests llocs de treball públics que es nodreixen de gestionar competències dels pobles haurien de repartir-se als pobles d’interior desfavorits.

Al punt tercer es va donar compte del resultat econòmic de les festes d’Agost. Sols van presentar la part corresponent a l’ajuntament, la qual presenta un dèficit de 37.999€. La part corresponent a les associacions no la van presentar, al·legant que era a compte i risc d’aquestes.

A precs i preguntes Compromís va fer les següents preguntes:

  • El cap de setmana la llevaneu estava fora del poble a passar la revisió? Ens van  contestar que si, afirmant a més que en cas de necessitat estava tot previst. Per sort no ho hem pogut comprovar.
  • També vam preguntar si estava previst fer canvis a l’actual sistema d’ubicació i  gestió de les llevaneus, ens van dir que no.
  • Vam preguntar si hi havia novetats jurídiques respecte a Confial, ens van dir que no.
  • Ens vam interessar per les gestions fetes envers la travessera al seu pas per Vilafranca, en concret per com es pensa revertir el que es va fer amb motiu del pas de la Volta Ciclista, ens van dir que estan fent gestions. Esperarem els resultats.
Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: