RESUM PLENARI OCTUBRE 2019

Sin título-3Seguint la tònica dels darrers mesos, un nou plenari sense contingut.

Al primer punt es va aprovar l’acta anterior..

Al segon punt es va aprovar una modificació de crèdit , la qual consistia en reubicar al pressupost municipal la partida corresponent al conveni amb la Diputació referent a accions mediambientals.

Al tercer punt es van modificar les bases al premi Explorador Andres, dotat amb 2.000€, la modificació consisteix en ampliar als mòduls formatius la possibilitat de participar.

A precs i preguntes, Compromís vam formular una pregunta per escrit, la qual era referent a la contractació de nova secretària, concretament a les gestions fetes i als escrits del registre d’eixida referents al tema. Segons l’alcaldessa, oficialment per escrit no han fet res. Pareix que tant l’anterior alcalde com l’alcaldessa es troben molt còmodes sense secretària, per a nosaltres és una irresponsabilitat absoluta. Seguirem insistint per altre vies per revertir esta situació.

Lidia Domingo va preguntar si des de l’alcaldia s’havien fet gestions per fer cursos formatius per a nous/noves aspirants/tes a treballar als Parcs Eòlics. La resposta com sempre, que si han fet açò o allò, però documentadament res.

Des de Compromís estem en contacte amb responsables de la Conselleria d’Educació, farem tot el possible per a que la gent es puga formar per poder treballar al Parc.

Francesc Monfort preguntà a l’alcadesa per què no es conotinuen fent reunions amb l’objectiu de  confeccionar la programació per la Capitalitat Cultural, a eixa reunió  de fa mig any ens van dir que seguirien comptant amb associacions i regidors, ha passat mig any i no ens han convocat. Lamentablement l’efecte Capitalitat s’ha notat ben poc, tret de les actuacions aportades per la Conselleria de Cultura, el resultat és pobríssim.

Lidia Domingo, deprés d’agrïr a les entitats que van col·laborar a les festes va preguntar pel balanç. Al proper plenari ens contestaran.

Al plenari anterior vam preguntar a l’alcaldessa si havia fet gestions envers l’oficina de correus, ens va dir que no. Li tornem a preguntar i ens segueix dient que tampoc, vostès mateixos……

 

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: