OPOSICIÓ CONSTRUCTIVA

Des de Compromís per Vilafranca continuem, com sempre, amb la nostra tasca d’oposició constructiva.

70394916-948D-499B-824A-3B3C1AD3DA04.jpeg

De moment, donada tant la paràlisi a l’ajuntament, com a la resta d’institucions, no hem presentat mocions, però una vegada tinguem la documentació necessària ho farem. Són molts els temes que pensem que s’han de tractar: Polígon Fos, contractació secretària, recuperació del teixit productiu, transparència, etc.

20190827_133215De moment hem registrat dos preguntes (enllaç 1  i enllaç 2): una referida a l’abandonament del col·lector de la carretera de Castellfort, l’altra referida al Parador. Esta última és un recordatori a la presentada el 27/8/19,  a la qual demanàvem la convocatòria d’una comissió d’obres. Un mes després de ser presentada la comissió no s’ha celebrat.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: