Plenari de setembre

El plenari de Setembre de 2019 segueix amb la tònica del darrers vuit o nou mesos. Un plenari sense contingut, sols amb burocràcia.

La paràlisi dels governs central, valencià i provincial, a causa de les moltes convocatòries electorals i les llarguíssimes vacances d’aquestes institucions, al que cal afegir la por a una nova crisi econòmica, fan que les iniciatives es paralitzen. Si a més afegim la paràlisi del nou equip de govern, a punt d’acomplir els seus primers cent dies, el panorama, per a nosaltres, és molt preocupant.

La majoria aclaparadora de l’equip de Govern no s’ha traduït en la presa de mesures ràpides, en temes com la recuperació del teixit productiu, clau per la supervivència del poble.

Qüestions burocràtiques són l’aprovació de l’acta del plenari anterior al primer punt, l’aprovació del compte general al punt segon i l’aprovació al punt tercer de les bases per a la concessió d’ajudes a les ONG. En aquest darrer punt el PP va votar en contra sense explicitar el perquè, ja que a la pregunta de Compromís si estava d’acord amb la concesió d’aquestes ajudes no va contestar. Esperarem a veure que ve reflectit a l’acta.

Al punt quart es van aprovar per unanimitat les dues festes locals, dilluns de Pasqua i 8 de Setembre.

A precs i preguntes Compromís a preguntar a l’alcaldessa si hi havia noves informacions respecte als rumors del trasllat de l’oficina de Correus a Morella. Va contestar que no sabia res. Respecte als contenidors de brossa orgànica tampoc sabia res. Ja hem preguntat quatre vegades i el tema segueix igual, com un problema de salut pública, fa més de cinc mesos que els fullets informatius on diu com cal abocar la brossa estan a l’ajuntament; segueix tot paralitzat.

Un tema nou era referent a la posada en marxa al Centre de Salut de Morella del servei de radiologia, vam preguntar si l’alcaldessa havia fet gestions per tal que també al Centre de Salut de Vilafranca es posara en marxa aquest servei. Ens va dir que no.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: