Marie Claire

58583786_2324182790997250_5228564547584917504_n

Passades les eleccions estatals i a les Corts Valencianes, és el moment de deixar clar qui és el que ha portat a terme totes les gestions per tal d’aprovar el FININVAL, instrument que servirà per a finançar empreses amb dificultats financeres. Marie Claire serà una de les beneficiades.
Des de Compromís per Vilafranca, no hem parat de fer gestions als diferents organismes per tal que Marie Claire trobara finançament.
Fa quasi 4 anys, el setembre del 2015, vam concertar la visita del Conseller Climent a Marie Claire. Visita que també va servir per a posar en contacte al Conseller amb els sectors socioeconòmics de la Comarca.
Amb posterioritat, el juny de 2016, va visitar l’empresa Myriam Fernández, directora General de finançament i fons europeus FEDER.
A principis del 2018, també va visitar l’empresa Júlia Company, directora de l’IVACE. Pensem que no caldria aprofitar aquestes gestions per a fer electoralisme, però l’actitud de l’alcalde d’adjudicar-se per al PSPV-PSOE èxits que no els corresponen, ens fa prendre aquesta decisió no desitjada.
Des del grup municipal Compromís per Vilafranca hem fet moltíssimes més accions, però el que volem deixar clar és que qui ha fet totes les gestions per la creació del FININVAL és tot l’equip de la Conselleria de Climent, simplement perquè és a qui li corresponia fer-ho com a Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
Ens haguera agradat que el President de la Generalitat, com a veí de la comarca, s’haguera implicat directament concertant una visita a l’empresa. Però malauradament no ho ha fet.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: