Plenari Desembre 2018

comienzan20las20obras20del20pozo20de20llargueres2028129Aquest plenari, igual com l’anterior de Novembre era de pur tràmit. A l’ordre del dia sols
apareixia donar compte de dos assumptes:
-Donar compte de les ajudes de l’IVACE en el marc del pla eòlic.
-Donar compte del sondeig del pou de les Llargueres. Adjuntem l’informe de la Conselleria al respecte.

Pensem que un plenari sense contingut caldria ajornar-lo fins que hi haguen assumptes
importants.
Per part de Compromís es van presentar Precs i Preguntes per escrit i verbalment.

1- Al solar front a la Residència de la tercera edat s’estan abocant runes. Vam preguntar a l’empar de quina legislació es feia, i si el Consorci de Residus era sabedor. La resposta va ser que no s’havia informat al Consorci de Residus. Com ja hem escrit en altres ocasions a aquesta web el tema de la gestió dels residus de les obres ens preocupa, ja que volem que la normativa s’aplique a totes/tots per igual. Estem en gestions perquè des del Consorci de Residus ens contesten de possibles irregularitats a Vilafranca.

2- Al juliol del present any veïns de Vilafranca van presentar un escrit a l’Ajuntament demanant que es prengueren mesures per tal d’eliminar el dipòsit abandonat de gas situat al carrer Baix Maestrat. Es va acordar que contestaran a l’escrit presentat.

3-Vam preguntar per la situació dels tràmits que s’han fet a les diferents administracions per fer efectiu el canvi de nom del poble i la pertinença a la comarca dels Ports. Ens van contestar que tot s’havia enviat als organismes corresponents.
Ací compartim l’escrit rebut de la Generalitat.

4- Preguntàrem per les gestions fetes per contractar nova secretària. Després de donades les explicacions, vam donar la nostra opinió al respecte. Per part de l’alcalde no està disposat a contractar una secretària sense tindre experiència. Per la nostra part pensem que si té la formació que correspon al càrrec caldria contractar-la. Si en vinguera una a sol·licitar la plaça vacant, tampoc tindríem garantida la professionalitat. L’actual situació, pensem que és molt negativa per al bon funcionament de l’ajuntament.

Verbalment vam preguntar si s’hi havia informa’t pels diferents mitjans de l’ajuntament de l’errada que apareix a l’agenda activa. L’errada apareix el dilluns 31 de Desembre, i diu: Festa nit de Cap d’any, lloc: Sala Polivalent carretera Castellfort.
Es va quedar en informar pels diferents mitjans.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: