Precs i preguntes per al proper plenari

S’apropa el plenari d’Octubre i des de Compromís com sempre seguim treballant per a millorar el poble. Aquest mes portem els següents precs:

1 – Compromís va proposar fa uns mesos fer una campanya informativa sobre el model de recollida d’scombreries, a la qual l’alcalde va contestar que es faria. Preguntarem quines mesures s’han pres fins ara al respecte.

2 – Al parc de l’entorn dels carrers Alt i Baix Maestrat, Plana Alta i Plana Baixa hi ha uns  gronxadors en mal estat que podrien ser perillosos. Demanarem la renovació urgent.

3 – La recollida de residus de construcció i les noves taxes que s’han de pagar estan causant despeses no esperades en les construccions i reformes. Demanem que es duguen a terme sessions informatives, tant a particulars com a professionals.

4 – Demanarem també informació sobre la situació de les oficines agràries, OCAPA.

5 – Finalment, i davant la possibilitat de la instauració d’un parc eòlic als municipis veïns d’Aragó preguntarem si l’ajuntament ha rebut alguna sol·licitut respecte al trànsit pel terme de les línies d’evacuació elèctrica d’aquest hipotètic parc.

Com sempre us animem a que ens feu arribar les vostres inquietuds o precs per a traslladar-los a l’ajuntament. Podeu consultar ací els precs presentats.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: