Guardia Real a Vilafranca

guardiareal-kAB--620x349@abcAvui ens hem assabentat de la visita que farà al nostre poble la Guardia Real entre el 18 i el 22 d’abril. Hem tingut notícia d’aquesta visita per les xarxes socials, ja que, com ve sent habitual, l’equip de govern no ens havia informat prèviament d’aquesta visita a la resta de partits que conformem aquest Ajuntament.
Durant l’acte de presentació d’aquestes maniobres, que es duran a terme a diferents municipis de les nostres comarques, el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha destacat que “conocer a la Guardia Real es conocer los valores patrióticos y solemnes de los que nos sentimos tan orgullosos la mayoria de españoles”
Des de Compromís per Vilafranca estem totalment en contra d’aquestes exhibicions bel•licistes i d’aquests suposats “valores patrióticos”.
Per a nosaltres els valors patriòtics pels quals cal treballar són el de la solidaritat entre pobles, amb un sistema de finançament just; el de la Protecció Social, retornant la targeta sanitària per a tothom i aprovant lleis com la Renda Valenciana d’Inclusió; el de l’Educació Pública, impulsant programes com Xarxa Llibres o Edificant; el de la llibertat d’expressió, intentant derogar la Llei Mordassa; i els valors de la democràcia i la justícia com a pilars irrenunciables de la nostra societat i no els valors de la guerra, les armes, les banderes i la monarquia borbònica.
Per tots aquests motius mostrem la nostra absoluta repulsa a que aquestes maniobres es duguen a terme en el nostre municipi o a la nostra comarca.
Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: