Plenari d’abril

Sin título-1El proper dilluns 9 d’abril es celebrarà el proper plenari a l’Ajuntament.

L’ordre del dia inclou, entre altres punts, l’adjudicació del servei de redacció del projecte del nou Edifici Polivalent, així com la concertació d’un crèdit bancari per tal d’escometre l’obra. A més hi ha una sol·licitud al Ministeri d’Interior per tal de cobrir les vacants de la plantilla de la Guàrdia Civil de Vilafranca.

Podeu veure l’ordre del dia complet al següent enllaç.

Des del Grup Compromís hem transmés algunes preguntes al plenari:

En primer lloc demanem a la Regidora d’Urbanisme i Obres si es demana la Declaració Responsable (obligada per llei) per donar la llicència d’obres a totes les obres majors, i si s’ha obert algun expedient per incompliment de la declaració. Podeu consultar la pregunta ací.

També portem una pregunta referent als darrers robatoris que han tingut lloc al poble, demanant quines gestions s’han fet per part de l’alcaldia per tal de posar solució. Curiosament, i no és la primera vegada, en quant el Grup Compromís porta al plenari una pregunta sobre algun tema (en aquest cas els robatoris) el PSPV contraprograma amb algun punt al mateix plenari que va en la mateixa direcció (en aquest cas demanar cobrir les vacants de la Guàrdia Civil).

Per últim fem un prec relatiu al mal estat d’una de les reixes de la travessia de la carretera. Demanem que es trasllade a la Conselleria corresponent el perill que comporta per tal que hi posen solució.

Ací teniu l’enllaç a la pregunta sobre els robatoris i el prec sobre la travessia.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: