Plenari Juliol

Al Plenari de Juliol de 2017 presentem dues mocions i, com a novetat, precs i preguntes per escrit. A la primera moció demanem el canvi de preferència del nom bilingüe del nostre poble. Vilafranca és juntament amb Xilxes l’únic poble de predomini valencianoparlant de la província en que el nom castellanitzat té preferència sobre la denominació històrica valenciana. A aquesta web poden trobar la moció presentada per Compromís, a la qual demanàvem per al nostre poble la denominació única, o siga, VILAFRANCA. A aquesta moció el PSOE va votar en contra.

A la segona moció demanem l’aplicació de l’article 5é. de la llei de Patrimoni Valencià. El motiu no és altre que, passat un any de la moció presentada per Compromís, a la qual demanàvem que l’arquitecta municipal emetera informe per si era procedent la declaració d’ estat ruïnós de l’ermita de Sant Roc, l’alcalde va dir que no aprovaria eixa solicitut. La moció va ser retirada per Compromís a solicitut de l’ alcalde, acordant-se en el seu lloc, primer, crear una comissió per a l’ estudi de l’ estat de l’ ermita i mesures a adoptar, segon, iniciar converses amb el Bisbat i la Conselleria de Cultura per tractar de la rehabilitació  de l’ ermita.

Després de consultar amb els responsables de la Conselleria de Cultura, els quals van visitar l’ ermita fa un any, en el qual no s’ ha solucionat el problema, hem decidit demanar l’ aplicació del que diu la legislació vigent al respecte.

A precs i preguntes presentem diferents temes. Quatre relacionades amb la senyalització viària; una demanant informació sobre el cost final de l’enderroc de la Caserna de la Guàrdia Civil i si l’obra es dona per acabada; informació sobre l’obra del camí Llosar la Parreta; informació sobre una paret en estat ruïnós i perillós al carrer Maset; finalment, també informem de la perillositat d’un gronxador al passeig Bonavista.

 

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: