Resum plenari de juny

IMG-20170623-WA0001

El plenari de Juny era majoritàriament de temes burocràtics, si més no d’aprovar qüestions que ens vénen donades d’altres administracions.

El primer punt, aprovació acta anterior, es va deixar per al proper plenari, pel fet que per problemes informàtics, no es va poder donar a temps l’acta a alguns regidors.

A la dita acta, per Francesc Monfort es fa constar que en la sol·licitud de subvenció dins la convocatòria del Fons de Compensació previst en el marc del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana, exercici 2016, el grup municipal Compromís va manifestar la seua preferència per l’obra consistent en l’adequació de l’avinguda Castelló.

Aquesta obra consisteix a renovar el clavegueram de la zona de la Casa de la Cultura, dotant-lo de doble col·lector, aigües pluvials i aigües fecals.

Al punt dos, es va aprovar la cessió gratuïta de via pública de diverses parcel·les del carrer Miralles del Carro, un dels passos previs a la licitació de l’obra.

Al punt tercer es va aprovar el pressupost de festes.

Al punt quatre es van aprovar les contribucions especials per a l’obra de pavimentació del carrer Miralles del Carro. Aquest tema és complex, però creiem que les condicions econòmiques són favorables per als veïns.

Al punt cinqué es dóna compte de la subvenció per la creació d’un agent d’igualtat i la constitució d’una borsa de treball.

Al punt sisé es ratifica el decret d’alcaldia relatiu a la constitució d’una borsa de treball de peons de serveis múltiples. Quatre peons, tres mesos.

Al punt seté es dóna compte de la sol·licitud de subvenció per la creació d’un centre d’interpretació de recursos turístics a la Llotja Medieval.

Al torn obert de paraules, per part del grup Compromís, es demana que es facen gestions per tal de tallar la xopera situada al final del carrer Cid. Pensem que per la proximitat a les cases, és un problema de salubritat, sobretot a la primavera quan tiren la borra, també de molèsties auditives quan fa molt de vent.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: