El conseller d’Economia aborda el problema elèctric de Vilafranca

original_tendido_electricojpg

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat, juntament amb el director de distribució d’Iberdrola a la Comunitat Valenciana, Bonifacio Álvarez, les instal·lacions del centre de control i operacions de l’empresa Iberdrola, situat a Torrent.

Durant la seua visita, el conseller ha posat l’accent en “la gran importància que té per al conjunt de la societat i en concret per al nostre teixit productiu poder disposar d’un subministrament elèctric segur, fiable i de qualitat”.

“Som conscients que en llocs com Lliria, Vilafranca o Castalla, entre uns altres s’està donant aquesta problemàtica, que impedeix l’impuls industrial d’aquestes zones i nosaltres hem d’estar al costat de les empreses, eliminant traves i donant solucions als seus problemes”, ha afegit.

El titular d’Economia Sostenible ha subratllat que “és necessària la total col·laboració entre les administracions públiques i les empreses elèctriques per a agilitar i donar resposta a les noves demandes que es produeixen sobretot en empreses i zones industrials que volen créixer, per al que és vital comptar amb la potència i qualitat de subministrament elèctric adequades”. 

Vilafranca, per ser final de la línia de tensió elèctrica, pateix des de fa temps fluctuacions i tallades en el subministrament d’energia.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: