Plenari de Febrer

Com cada mes us fem un resum del que ha sigut el plenari de febrer. Podeu consultar l’ordre del dia ací.

S’aprovà per unanimitat la donació dels béns de l’associació Fira Magdalena, d’ara endavant serà l’equip de govern qui s’encarregarà d’organitzar-la. Per la nostra part pensem que l’organització de la Fira hauria de ser el més participativa possible, per a la qual cosa ens oferim a participar activament.

S’adjudicà el premi Explorador Andrés a Maria Vicente Fabregat, i es va concedir la medalla de la Vila a la Festa de Sant Antoni. Rebrà el premi en representació de tota la gent que al llarg del temps ha participat el grup de teatre i diablera. La nostra enhorabona a tots.

img-20170216-wa00022Es va donar compte de la liquidació del pressupost. En aquesta web anirem analitzant els punts més destacats de la mateixa.

Per part de Compromís es va presentar per segona vegada la moció demanant que s’emprenguen accions jurídiques contra l’empresa Renomar. La moció es tornà a deixar damunt de la taula. El motiu, les informacions donades per l’alcalde, segons les quals Renomar ha llogat un local a Vilafranca per ubicar el centre d’operacions i manteniment de parc eòlic. S’acordà al plenari que aquesta informació l’hem de tindre documentalment, que la resposta de la comissió de seguiment al requeriment fet per l’ajuntament, no pot quedar en l’oblit, també es va acordar fer gestions per tal que ens diguen si el centre d’operacions i manteniment, no és altra cosa que llogar un local de dos-cents metres quadrats.

S’aprovà la moció del grup socialista que demana al govern poder invertir el superàvit de l’ajuntament. Per la nostra part vam expressar les dificultats que posa el govern, ja que les inversions fetes, en un termini encara no fixat, han de donar beneficis.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: