Plenari de Gener

perforaciones-pozo-agua-bomba-sumergible-zona-norte-pocero-1246-mla4738497270_072013-oEn un plenari amb pocs punts rellevants cal destacar la bona notícia que suposa el fet que s’aprovà la perforació d’un pou a la zona de les Llargueres, al terme de Benassal, per tal d’intentar arribar a l’aqüífer regional. Compromís per Vilafranca va votar a favor d’aquesta mesura que suposaria acabar amb els problemes d’abastiment d’aigua del nostre poble.

A més, es va adjudicar per unanimitat la gestió de les piscines i el gimnàs a l’empresa local Esport i Diversió, i es va aprovar, també per unanimitat l’adhesió a l’estratègia provincial per al foment de l’ocupació, emprendiment i promoció econòmica, de la Diputació de Castelló.

Podeu veure l’ordre del dia ací.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: