Els pressuposts marquen un canvi de tendència

Els pressuposts de 2017 marquen un canvi de tendència.

Els darrers anys les inversions en equipaments s’ han endut la majoria de les inversions, tant les aportacions de l’ ajuntament com les provinents d’ altres organismes. Són exemples la piscina coberta, la renovació piscina descoberta o el gimnàs. Son inversions necessàries, però que nosaltres les considerem secundàries front a necessitats més prioritàries i urgents, com per exemple els col.lectors, asfaltat de carrers, renovació de voreres, clavegueram i aigua potable.

També la creació d’ un polígon accessible i amb possibilitat d’ atraure xicotetes i mitjanes empreses, donat que l’actual el considerem poc accessible i difícil d’ ampliar.

Tant el col.lector a la Fos com l’ abastiment d’ aigua des del pou de les Llargueres pareix que van per bon camí, a més si tot va com es preveu no requerirà molta inversió municipal. La millora del subministrament elèctric, encara que parlat amb les  companyies subministradores està pendent de sol.lució.

img-20170108-wa0004

Antic cartell del previst polígon “Les Deveses”

Com hem dit el pressupost del 2017 marque un canvi de tendència:

S’ urbanitzarà el carrer Miralles del Carro, amb una aportació per part de l’ ajuntament i altres organismes que ronda el 60% del pressupost, el qual supera els 200.000€.

Es destinen 65.000 € a millores en voreres i asfaltat de carrers.

Esta  inversió està més que justificada per dos motius, el primer per  la manca de manteniment de carrers i col.lectors, també perqué els 512.600€ prevists recaudar de contribució urbana, pensem que cal invertir-los en bona mesura en la millora d’ aquestes infraestructures.

Si que hi ha partides del pressupost que nosaltres canviariem, especialment les dedicades a l’ emprenedurisme, tambè a l’ aprofitament dels recursos econòmics tradicionals, però la situació de majoria absoluta del grup socialista fa difícil portar a terme.

Pensem, però, que la nostra insistència en denunciar els temes abans esmentats, han donat el seu fruit i hem marcat tendència.

Un nou polígon més accesible serà la nostra reivindicació per al proper any, la diversificació de l’ economia del poble és un dels reptes que cal prioritzar. Per la nostra part ens agradaria treballar colze a colze amb els demés grups de l’ ajuntament per tal d’ aconseguir-ho.

Per tot l’ abans esmentat hem votat a favor d’aquest pressupost. No conté totes les nostres propostes programàtiques, ni molt menys, però ha canviat les prioritats del pressupost respecte a anys passats.

En el moment que estiga publicat oficialment el pressupost el publicarem  a esta web, això si, degudament explicades totes les partides.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: