Resum plenari Octubre


granizada-villafrancaEl plenari de 10-10-16, en principi no hi havia temes
importants a aprovar, però si a parlar.

L’ adhesió al plà d’ ocupació que des de la Conselleria de Treball es promou  per mig de la Mancomunitat, ha sigut aprovat per unanimitat.

L’ adjudicació de la nova fase del gimnàs tambè ha sigut aprovada per unanimitat.

L’ alcalde ha donat compte de les gestions fetes per tal de solucionar el problema del clavegueram, problema que s’ agreuja quan hi han tronades acompanyades de granís.

Ens  informa de les gestions fetes a diferents organismes, més concretament sobre el projecte que la Diputació va encarregar a una empresa externa que ens indicarà l’abast del problema i la seua solució.

Segons l’ alcalde hi han diners per a projectes de millora de depuradores i col.lectors. La qüestió està en que ens els donen per a este projecte i per al present any.

Per la nostra part ens hem anat informant als nostres representants de Compromís a la Diputació, els quals també han fet i estan fent gestions a EPSAR, l’ empresa pública del Govern Valencià que portà la gestió de les depuradores.

De moment les seues notícies no son esperançadores, esperem que ens donen notícies més concretes per poder prendre noves accions. Accions que anirien encaminades a destinar al plà d’ inversions del pressupost 2017 a infraestructures bàsiques, i el col.lector Casa Cultura- Fos és el que tindrà el major suport.

També s’ ha tractat el tema del subministrament d’aigua potable, en aquest tema hi han coses més concretes, la Diputació ha fet el projecte per a un nou pou a les Llargueres, també el president de la Diputació es va comprometre a finançar part del projecte, caldrà convèncer a les demés institucions implicades per tal que ens financien la resta del pressupost, que per a un nou pou de més de 1.000 metres de profunditat superarà el milió d’ euros.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: