Plenari Setembre 2016

ajuntament2

El plenari de setembre va començar amb l’aprovació per unanimitat de diverses adjudicacions: el servei d’assessorament laboral, l’obra inclosa en el pla provincial de cooperació a les obres i serveis i el servei de manteniment d’equips informàtics de l’ajuntament, així com l’aprovació per unanimitat del compte general del passat exercici.

Pel que fa a la proposta dels festius locals per al 2017, el PSPV va proposar el 5 de juny i el 8 de setembre. Per part de Compromís, vista l’experiència tant de les festes d’agost com de les de setembre ens ratifiquem en la proposta que vam fer l’any passat: que els festius foren el 7 i 8 de setembre. La nostra pretensió és passar la festivitat de Pasqua Llosar a diumenge, per tal de facilitar la major participació dels vilafranquins i visitants. Al mateix temps, en donar un segon festiu al setembre es facilitaria que tots els anys, caiguera com caiguera el 8 de setembre tinguérem un pont que potenciara les festes de la Mare de Déu.

Moció sobre la línia de Molt Alta Tensió (MAT): davant de la moció presentada pel nostre grup compromís del suport de l’ajuntament a la plataforma no a la MAT, el plenari ha aprovat per unanimitat l’adhesió a la dita plataforma.

Moció sobre el Centre de Manteniment de les Eòliques: la nostra moció demanava que l’ajuntament emprengués accions legals per tal d’exigir la construcció del centre de manteniment. Finalment s’acorda per tot el plenari establir un termini de dos mesos durant els quals l’ajuntament es dirigirà a la comissió de seguiment del pla eòlic per a demanar el grau d’acompliment de les compensacions. Si complet el termini no obtenim resposta, tornaríem a presentar la moció demanant per la via legal l’acompliment del dit contracte.

Moció del PSPV sobre la carretera de Vilafranca Mosquerola: el grup Compromís va recolzar per descomptat aquesta moció del PSPV, encara que ens haguera agradat que comptaren amb la resta de grups abans de demanar signatures, per tal emprendre accions d’una manera més conjunta i unànime.

 

Arxivat a 2016, Plenari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: