Moció contra la MAT

lineademat13700

Red Eléctrica de España projecta construir una línia elèctrica de doble circuit de 400 kV d’Almassora a Morella, creuant 17 termes municipals de la província de Castelló. Es tracta d’una línia de molt alta tensió (MAT) amb torres de més de 70 metres d’altura i una envergadura de gairebé 30 m (amb tallafocs de 50 m) i una distància mitjana entre les torres de 450 m.

El traçat proposat per Red Eléctrica afecta llocs emblemàtics de Castelló i a zones de gran interès mediambiental, travessant zones poblades sense respectar la distància mínima de seguretat actualment recomanada (1 m per kilovoltio), en este cas un mínim de 400 m a qualsevol casa habitada.

La construcció d’aquesta línia passa pel nostre terme municipal. Compromís per Vilafranca presentarà una moció al plenari de setembre demanant l’adhesió de l’ajuntament de Vilafranca al manifest de la plataforma No a la MAT.

Podeu consultar la moció ací.

Arxivat a 2016, MAT, Mocions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: